Låt oss presentera Entrepreneurs Academy

Entrepreneurs Academy samlar människor med en önskan om att inspireras och träffa andra positiva och innovativa studenter.

OM OSS


Entrepreneurs Academy grundades våren 2006 med en vision om att bli en av Sveriges ledande organisationer för att sprida glädje, inspiration och kunskap om entreprenörskap. Idag organiserar Entrepreneurs Academy den årliga Anders Wall-föreläsningen samt inspirerande evenemang i syfte att uppfylla den ursprungliga visionen.


LÅT OSS PRESENTERA STYRELSEN


Vi arbetar för att engagera fler studenter inom entreprenörskap och strävar efter att minska bryggan mellan studenter och näringslivet i Uppsala. Du är varmt välkommena att kontakta oss antingen här eller genom att komma förbi kontoret för en kopp kaffe. Vår dörr är alltid öppen!

Amanda Carlström
Ordförande
amanda.carlstrom@entrepreneursacademy.se
+46 70 895 81 52
Mauritz Wallentin
Vice Ordförande och Skattmästare
mauritz.wallentin@entrepreneursacademy.se
+46 70 615 86 62
Henric Mörch
Marknadsföringsansvarig
henric.morch@entrepreneursacademy.se
+46 73 317 06 85
Victoria Karlsson
Projektansvarig
victoria.karlsson@entrepreneursacademy.se
+46 76 846 90 18
Jasmine Vestman
Samarbetsansvarig
jasmine.vestman@entrepreneursacademy.se
+46 72 204 41 32


TILLGÄNGLIGA POSITIONER


STYRELSEN 2020/2021

VI SÖKER VÅR NÄSTA ORDFÖRANDE OCH PROJEKTANSVARIG.

ORDFÖRANDE – Juni -20 to Juli -21.
Är du född ledare och grym på att multitaska? Då är rollen som Ordförande perfekt för dig! Som Ordförande har du det primära ansvaret för styrelsearbetet och är ett av föreningens främsta ansikten utåt.

PROJEKTANSVARIG – Juni -20 to Juli -21.
Om du har god social förmåga så är rollen som Projektansvarig för dig! Du är styrelseledamoten med det primära ansvaret över rekrytering och coachning av föreningens projekt.

Läs mer om vad rollerna innebär i länken nedan!

ÖPPEN ANSÖKAN

Vi har kanske inte rätt projekt för dig öppet för ansökan just nu, eller så har du en fantastisk idé du vill genomföra tillsammans med oss? Hör av dig med dina tankar!