EA Meets

UTFORSKA VÄRLDEN MED OSS


Varje år arrangerar Entrepreneurs Academy en resa till någon av världens främsta startup-täta städer. Den senaste resan gick till Singapore, och innan dess har San Francisco, London och Berlin besökts. Resorna har varit mycket uppskattade av både resedeltagare och de företag som besökts.

EA Meets utforskar de möjligheter och utmaningar som väntar i städerna som besöks relaterade till strategiska partnerskap samt att driva och utveckla start-ups. Våra resedeltagare får under resan möjlighet att utveckla sina nätverk och bredda sina kunskaper om företagande i andra kulturer.

Om du har några frågor kring projektet eller resan så tveka inte att höra av dig till oss på eameets@entrepreneursacademy.se. Nästa destination kommer att avslöjas inom kort, håll utkik här!


EA MEETS SINGAPORE

Hösten 2019

Hösten 2019 korsade EA Meets kontinenten för att ta ett djupdyk i vad Asien och Singapore hade att erbjuda. Under hela 8 dagar besöktes en mängd företag, start-ups, inkubatorer och organisationer kopplade till entreprenörskap. Vi lärde oss mer om hur det är att starta företag i Asien, hur du lyckas nå investerare där samt även hur man kan arbeta med innovation inom ett redan väletablerat företag.

Singapore har ett av världens mest affärsvänliga klimat. Staden är liten men kompakt och har blivit rankad som det näst bästa stället att starta ett teknologibaserat företag i Asien. Vi erbjöds första parkett över Singapores attraktiva omgivning med mängder av finanseringsprogram, världskända co-working spaces, inkubatorer och ultra-high-speed fiber-optisk infrastruktur. 

Entrepreneurs Academy kunde stolt presentera resan i samarbete med UU Innovation som var huvudsponsor. UU Innovation tilldelade stipendier till två deltagare som visat ett extraordinärt intresse och engagemang intresse för entreprenörskap och innovation. Är du intresserad av att veta mer om UU Innovation? Kolla in deras hemsida här.

Några av de företag som besöktes i Singapore:


TIDIGARE DESTINATIONER

Hösten 2019 – Singapore

Våren 2018 – San Francisco

Våren 2016 – Berlin

Hösten 2015 – London

Våren 2015 – Berlin

Våren 2013 – Berlin