Sök till medarbetare för Anders Wall-dagen


Anders Wall-föreläsningen 2019 söker medarbetare! Ta chansen att jobba på Skandinaviens största föreläsning i entreprenörskap!

Vi kommer bli ett härligt gäng på 80 personer som under den 19 november kommer arbeta med föreläsningen och andra tillhörande event, såsom Mission Start-Up, Företagsmässan och det efterföljande minglet. Piffa till CV:t med grymma erfarenheter, nätverka med entreprenörer och andra studenter och festa med oss på vår grymma medarbetarsittning på Stockholms nation några dagar innan föreläsningen. Som medarbetare får du vara med och göra årets föreläsning till den bästa hittills, samtidigt som du har riktigt kul!

EU har infört en ny dataskyddsförordning, GDPR. Läs mer om hur vi hanterar era personuppgifter här.


Beskrivning av tjänsterna

Fika

Som fikamedarbetare kommer du servera kaffe, fikabröd och se till att alla besökare får en god och trevlig stund i pausen under föreläsningsdagen. Du kommer också se till att allt är rent och snyggt runt fikaborden  Att vara fikamedarbetare är perfekt för dig som gillar att träffa nya personer, är bra på att jobba i team och är service-minded.

Företag

Som företagsvärd assisterar du utställarna på företagsmässan med montering och nedmontering samt svarar på alla frågor de kan tänkas ha. Du ser till att företagen får en bra upplevelse av dagen. Det är viktigt att du är service-minded och prestigelös då du representerar projektet gentemot företagen.

Entré

Som entrémedarbetare kommer du att ansvara för insläppet in i universitetshuset. Du ska se till att insläppet flyter på smidigt och att en strid ström besökare kommer in i universitetshuset, utan att det blir oordning eller för pressat inne i foajén. Du är en person med gott humör då du kommer vara det första ansiktet folk ser när de anländer.

Garderob

Som garderobsmedarbetare hjälper du VIP-gäster med ytterkläder i garderoben innan och efter föreläsningen. Detta passar dig som är organiserad, effektiv och har lätt för att arbeta i grupp. Du förväntas även möta gästerna med gott humör och hjälpsamhet.

MSU

Som medarbetare på Mission Start-Up kommer du välkomna gäster och deltagare till Villa Anna, där Mission Start-Up kommer hållas. Du kommer utöver detta assistera med en rad andra uppgifter som dyker upp löpande under förmiddagen. Den här rollen innebär att du inte kommer ha något huvudfokus under dagen, det är därför viktigt att du är mångsidig och nyfiken.

Tech

Som techmedarbetare hjälper du till med exempelvis livestreaming, ljud och ljus. Du är hjälpreda till de tekniker som finns på plats som bland annat arbetar med filmning av föreläsningen. Det är därför viktigt att du är hjälpsam och arbetar prestigelöst.

Chaufför

Som chaufför kommer din uppgift vara att köra folk i projektgruppen, dina medarbetare men också talare dit dem ska. Som chaufför är det viktigt att vara lugn och inte bli stressad i trafiken. Jobbet är perfekt för dig som gillar att jobba självständigt men som också är en team player när det behövs.

Säkerhet

Som säkerhetsmedarbetare kommer du vara kontaktperson med universitetets säkerhetsavdelning och vakter. Det är väldigt bra om du redan från början har relativt bra koll på universitetshuset, men det är såklart inget krav. Detta är perfekt för dig som inte är rädd för att säga till folk, vänligt men bestämt, då det är viktigt att alla på plats följer de regler som finns.

Mingel

Som mingelmedarbetare är din främsta uppgift att göra så att allt flyter på enligt plan. Detta inkluderar att assistera VIP-gästerna i garderoben, kolla biljetter i entrén och vara hjälpreda till våra externa utställare på plats. Denna position är perfekt för dig som alltid är lugn och inte rädd för att prata med nya människor.


Har du några frågor?